Google+ Badge

lördag 23 mars 2013

visning i Portugal

Jo jag glömde ju berätta. Vi har faktiskt bokat en visning i Portugal.
http://www.themovechannel.com/property/details/6188301/


Portuguese Real Estate #6188301 - £256,851 - 12 Bed Bed and Breakfast

6 kommentarer:

 1. Hej! Min mormor har ett fint hus till salu. Kontaktuppg finns på hemsidan om ni är intresserade: www.hittahusiportugal.se
  Mvh Sander

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Vilket fint hus! Jag tror jag varit inne på den sidan förut och huset ser väldigt mysigt ut. Tyvärr är det nog i minsta laget för oss eftersom vi strävar efter att flytta ner permanent. Tack för tipset! :-)

   Åse

   Radera
 2. Inget dåligt hus ni ska kolla på :-)
  /Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Ja visst ser det ut som en dröm, precis som det vi letar efter. Vi måste ju försörja oss på något sätt och det här kanske skulle kunna ge oss det. Nu måste vi bara hosta upp pengar på något sätt, host host. Om vi vill ha det vill säga.

   Åse

   Radera
 3. Hej !
  " Mamma " här fast nu har jag ändrat lösen :) . Vad spännande det låter med er visning ! Vi kan verkligen rekommendera området som innehåller både världsarv , stränder och fantastisk natur . Huset som Sander tipsat om ligger i " vår " by och är verkligen jättemysigt , fast mindre än ni tänker er .
  Om ni har vägarna förbi Casal do Aguiar så ser ni både detta hus och vårt som ligger i början av byn ( brevid ett nedfallet träd ) . Synd att vi inte är där i påsk för då hade vi bjudit er på en fika om ni önskat :) . Lycka till med er dröm blir spännande att följa . Boa Viagem Inger

  SvaraRadera
 4. Det verkar som signaturen Mamma biter sig fast . Trodde att jag ändrat den men icket ! :-)

  SvaraRadera