Google+ Badge

onsdag 6 mars 2013

Förmiddagen

ägnades åt hundrastning och stavgång. Efter det blev det lite röj hemma. Bl.a. åkte jag till återvinningsstationen (alltid kul, NOT) och slängde en IKEA-kasse med metall och en med plast+ två kassar med papper. Det är alltid skönt när det är gjort men ack så tråkigt att göra.

När det var gjort blev det stalltjänst. Pontus pysslades om och fick komma ut på promenad. Vi red inte så fort, mest skritt, lite trav och en liten galopp. Ändå var han sååå svettig. Det måste vara jättejobbigt med den tjocka pälsen. Undrar hur han ser ut under?

Jag passar en katt åt mina grannar som är iväg och åker skidor. Så katten blev också ompysslad och fick påfyllt i mat- och vattenskål. Igår kväll när jag var hos katten smet den ut när jag öppnade dörren. Jag var lite orolig att den inte skulle komma när jag var där men den dök strax upp. Mycket spänning i mitt liv just nu som ni hör.

Nu skall strax vargarna få mat och promenad. Det är inte så bråttom med dem för de har varit ute i trädgården och lekt och kissat.

Lasse är i Stockholm och Adam skulle tillbringa kvällen med sin pappa, som är hemma på sverigebesök, så jag blir ensam ikväll. Fast jag har ju killarna som sällskap och sämre kan man ju ha det.

Ett par kvällar har någon idiot smällt av fyrverkerier. Av vilken anledning vet jag inte men det innebär att Herman inte vågar gå ut. Han är såå rädd för smällare och raketer. Någon har iaf inte fattat att nyårsfesten är slut. Förbjud den skiten nuuuuuuu!

Åse

3 kommentarer:

 1. Har du presenterat Dupplo för "killarna" skulle tro att de skulle tycka att det vore lite trevlig med katt främmande.
  //Lasse

  SvaraRadera
 2. Fördelen här i Portugal är att fyrverkerier är förbjudna. Bomber eller vad de nu kallas smälls men det berör inte ens Duro som är panískt rädd vid nyår/påsk i Sverige.
  /Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Jag tror jag flyttar till Portugal direkt. Jag fattar inte detta med smällare alls faktiskt. Jag förstår om kommunen anordnar något nyårsfyrverkeri eller så men dessa "galningar" som springer lösa med sådant här. Huu!

   Radera