Google+ Badge

tisdag 5 mars 2013

Andra dagen

Jaha det här går ju riktigt bra. Igår kväll var jag inte hungrig en enda gång. Eller nu ljuger jag lite. På kvällen var jag lite sugen men då tog jag bara ett kokt ägg med liiite kaviar på så var det avlöst.

Middagen var väldigt god igår. Jag åt ugnsbakad kycklingfilé som var marinerad i olivolja och balsamvinäger. Till det åt jag sallad med getost och granatäppelkärnor. Jag har tur för en portion ligger i kylskåpet till lunch idag. Hurra!

Det är riktigt god mat man får äta. Recepten tar jag ur boken 6 kilo på 6 veckor av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzon. Recepten bygger på GI-metoden och bygger på beprövad erfarenhet.

Nu har jag varit ute och gått stavgång. Tyvärr var rundan jag gick inte så lång så den vara de bara 36 minuter. Jag måste hitta en annan lite längre runda som vara 45-60 minuter. Jag vill ju att det skall vara hyfsat kuperat. Jag får fundera helt enkelt.

Nu måste jag städa lite så jag återvänder med lite foton på mina goda måltider senare.

Snyggåse

2 kommentarer:

 1. Ja, jag borde nog börja på den där kickstarten igen. Har inte gått ner något mer efter de första 2 veckorna. Mina kilon sitter hårt!
  Lycka till med din rivstart!

  Kul att du hittade in hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Oj då. Enligt boken skall det ju vara "gör" lätt. Men skulle man inte hålla på i 4 veckor?

   Lycka Till!

   Radera