Google+ Badge

onsdag 20 mars 2013

Let it snow, let it snow, let it snow

Enstaka flingor letar sig ner från himlen. De singlar sakta till marken men än är det inte vitt. Jag undrar om det kommer så mycket snö så vi får ett vitt täcke igen. Det ser inte så kallt ut ute men vinden är förrädisk. Det gör allt så mycket kallare.

Frukosten strax avklarad sånär som på det kokta ägget och en lite bottenskyla kaffe. Idag blev det dessutom tjock turkisk yoghurt med hemmaplockade blåbär och cocos flakes.

Strax skall killarna få sin frukost och en promenad. De ligger och tittar uppfordrande på mig nu så det är väl bäst jag snabbar på. I eftermiddag skall jag till stallet och se om jag kan lura ut Pontus på en tur. Blåser det för mycket rider jag i manegen i stället.

Lite låg idag, vet inte varför. Kan det vara det att våren dröjer. Vi längtar efter sol och värme, att sitta i lä mot en solvarm vägg och känna solens strålar i ansiktet. Meeeen jag har mycket annat att se fram emot. T ex så är det styrelsemöte i  Amigos Mios på lördag. Förutom arbete skall det bli trevligt att träffa alla de andra.

Jag skall till Lissabon/Portugal om 9 dagar. Där skall vi få träffa nyfunna nätvänner Annelie och Hans i Tomar. ¤ dagar skall vi vara i Lissabon innan vi äntrar hyrbilen för tre dagars sight seeing. Det skall bli roligt och spännande.

Uppryckning alltså!!!!


Åse

1 kommentar: