Google+ Badge

torsdag 21 februari 2013

Snatteri på ICA

Igår kväll var jag iväg för att handla lite mat. Idag skulle finfrämmande komma på besök. Yvonne, som hjälpte till med adoptionerna med de två senaste hundarna hade med sig Isabel från hägnet protectora baix Vinalopo i Spanien. Dessutom kom Charlotte med sin hund Lilla.

Självscanning är bra eftersom det går fort och är smidigt när du kan checka ut själv. Denna gång blev det något som hette delavstämning. Vanlig avstämning har jag varit med om förut. Då lägger man ju upp alla sina varor för att se om man scannat allt ordentligt. Delavstämning var något nytt de infört.

Då väljer kassörskan fyra saker som hon kollar upp om man scannat. Tror ni inte att jag hade glömt att scanna en av dessa fyra saker. Tut tut tut, då går det stora larmet, alla tittar, viskar och pekar finger, lamporna blinkar......

Nej det händer givetvis inte. Men det kändes så. När man glömt en sak kollar de ALLA varor. Jag stod och höll tummarna och tänkte. Låt mig inte ha glömt något mer. Har jag scannat allt? Scannade jag den. Under tiden rodnade jag från topp till tå. Jag svär att jag var högröd i ansiktet.

Allt för en sketen pastej för 14:-

Allt annat var scannat som tur var. Jag bad om ursäkt 67 gånger och smet skamset iväg.

Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar