lördag 2 februari 2013

sammanfattning av lördagen

Sammanfattning av lördagen

Ja så har man nu ätit en god middag bestående av potatispuré , stekt torskfilé, räkröra och smörsvängd spenat. Till det dracks en god pinot noir.

Dagen inleddes med stalltjänst. Hästen Pontus sköttes om, reds och förpassades ut i hagen. Vi fick en mysig ridtur längs sjön Aspen. Solen sken medan jag mockade och gjorde all andra sysslor. Allt det här tar ca 3 timmar.

Väl hemma duschade jag, åt lunch och tog en middagspaus med bokläsning och en liten lur. När vi återvänt till livet åkte vi till Öjersjö för att hämta Lasses bil.  Den blev kvar där efter Lasse hade varit hos en kompis och druckit kinesiskt risbrännvin.

Lasse ja, när jag frågade när han kom hem svarade han, lite svävande, vid tvåtiden men Adam har bildbevis på att han låg och sov på golvet i vardagsrummet jämte Herman vid tretiden.Dessutom berättade Urban, värden för gårdagens utsvävningar, att han lagt sig vid halvfyra, precis efter Lasse hade åkt. Det blir alltid lite våldsamt när Lasse träffar "grabbarna". detta sker som tur är bara en gång om året. Grabbar och grabbar, de fyller 50 nästa år.

En promenad på en timma med hundarna avrundade dagen innan vi tog oss an middagen. Nu blir det soffmys innan tidig sänggång då jag skall träffa hästen Pontus imorgon bitti.

Puss på näbben
Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar