Google+ Badge

söndag 19 maj 2013

inget internet och ny advokat

De sista dagarna, ja t.o.m. sista månaden harinternet fungerat dåligt till att helt lägga av.Samta till Telia visade sig att inga driftsstörningar i nätet utan att vår utrustning hemma dvs modem och routrar är gamla och behöver bytas ut. Det är anledningen till att det inte blivit något blogginlägg på ett par dagar. Nu lånar jag Lasses dator som har mobilt bredband.

Vi har kontaktat en ny advokat som vi fick tips om via vänner. Dels var de nöjda med honom och hans taxa något mer modest än "vår" advokats. Den nye advokaten åttog sig ner än gärna vårt uppdrag, och hälsade till A+H. Nu återstår bara att kontakta mäklaren för att tala om att vi bytt. Sedan hoppas vi att det skall gå som på räls och att köpet skall bli klart. Vi hoppas kunna åka ner i juni, runt midsommar, för att signa vingårdsköpet och fira 50-årsdag, kanske i Lissabon.

Igår var det Eurovision song contest och jag kunde utläsa på Facebook i morse att Danmark vunnit. Kul för dem för det har väl inte hänt så många gånger förut. Sveriges bidrag kom långt bak i fältet men det kunde man väl nästan förutsett. Den var väl ingen höjdare.

Idag blir det stallet och en tur på Pontus och sedan fortsätter vi med trädgårdsarbete och målning. Lasse gjorde klart altanbygget igår så nu kan man börja ställa allt tillrätta i trädgården och börja "piffet". Altanen blir väldigt användbart då allt är förenat. Man kan gå ut på balkongen från köket och sedan gå ner i trädgården. Väldigt praktiskt. Nu skall det planteras, finkrattas, klippas buskar osv.

Sonen har fått ett extraarbete och jobbar på nätterna som garderobiär på ett känt utehak i stan. Han kan inte komma hem efteråt då stället stänger 5 på morgonen utan få vänta in första tåget vid 7-tiden. Inte så kul men pengar är ju alltid gott att ha.

Passa på att njuta av sommaren (det kanske bara blev det här)

Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar