Google+ Badge

måndag 13 maj 2013

bygga hemsida=herregud

Ja nu har vi kommit till det stadiet att den här tekniskt underutvecklade har i uppgift att lära sig göra en hemsida. För er därute som är mer tekniskt avancerade ä vad jag är, låter det kanske enkelt men icke.
Program skall införskaffas och förstås. Väl så svårt när man egentligen är totalt ointresserad och dessutom närmar sig de 50(:-) Hittills har jag bara fixat programmen det var nog så svårt. Imorgon skall jag försöka gå igenom dem.

Ni ungdomar som läser kan sluta gapskratta. Jag kan klå er på oregelbundna verb eller läsförståelse anyday.

För mig var det svårt nog att överge min gamla Nokia för en smartphone i höstas. Jag har fortfarande problem med sms, ja SMS. Knapparna är ju så förtvivlat små så det blir alltid fel bokstav och sedan så ser jag ju inget längre. Sonen säger att jag köpt fel mobil ja att jag alltid köper fel när det kommer till elektronik.
Han brukar titta på mig med medlidsam blick och sakta skaka på huvudet. "Herregud mamma. Det är så pinsamt att bara titta på dig när du håller på och sms:ar.

Ja sådan är jag men skam den som ger sig. Jag är ju gullig på andra sätt och duktig med, tex på att fylla diskmaskinen.

Idag har jag varit iväg och sökt nytt pass. Det var lång kö men då plockade jag fiffigt och behändigt upp boken jag håller på med Fader Död av Giles Blunt. Jag har läst alla de andra av samme författare och det är en deckartyp jag gillar. Det utspelar sig i mörka och kalla Kanada och ruskiga mord begås. Jag tycker de är jättebra.

Väl framme vid disken fick jag ta foto och LÄMNA FINGERAVTRYCK. COOOOOOLT. Så nu kan Interpol få tag på mig om jag tänker begå några brott. Men det tänker jag inte. Ja kanske något litet småbrott då.

Boa tarde

Åse


4 kommentarer:

 1. Ett heter Dreamweaver. Dt andra kommer jag inte ihåg just nu.

  Det var svårt bara att installera hahahahah

  Åse

  SvaraRadera
 2. Synd du inte hojtade innan, Dreamweaver är inte lätt kan jag lova. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Men vad skall man ha?
  Puckad

  Åse

  SvaraRadera