tisdag 25 juni 2013

papperna klara!!!!!

Något jag och Lasse och Lasse är väldigt dåliga på är att ligga på stranden eller ligga en lång tid vid en pool. Solning är inte heller vår bästa gren. Igår beslöt vi oss för att gå till poolen eftersom det blåser väldigt mycket vid stranden.

De första 15 minuterna var sköna men sedan blev det för varmt, för soligt och lite tråkigt, böckerna till trots. Vi stannade 2 timmar ändå för att ha gjort det, solat alltså. Sedan gick vi hem för att äta lunch.

Efter det beslöt vi oss för en tur med bilen. Peniche blev vårt mål. Vi körde utefter kusten på mindre vägar och därför tog det drygt en timme. Peniche är ett annat surfmecka och det kan var intressant att ha sett det eftersom det ligger närmare "vår" gård.

När vi kom hem fick vi meddelande från vår mäklare att alla papper var klara och översända till vår advokat. Samtidigt fick vi mail från vår advokat att han fått alla papper och att han nu behövde lite uppgifter från oss som passnummer, fiscal numbers osv. Jaa snart färdigt. Vi blev lite lösa i magen.

Idag skall vi till banken och öppna konto.

Åse


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar