måndag 3 juni 2013

jobb, jobb och jobb

Jaha så är det då dags att äntra selen till oket hahahahaha. Idag är det jobb som väntar. Efter jobbet blir det mer......jobb. Jo så är det. Adam tar studenten på onsdag så idag och imorgon blir det matlagning och städning, Kött skall marineras och stekas, potatissallad göras osv osv.

Ungen skall ha sin kostym pressad, skjorta tvättad och struken, skjutsas till allehanda champagnefrukostar, tårtor hämtas you name it. Vi polerar upp honom, förser honom med alla tillbehör; studentmössa, blanka skor, snyggskjorta. Allt för att barnet skall spy ner sig efter att ha ätit för lite, druckit för mycket och skrålat runt på ett flak i centrala Göteborg i flera timmar. Jaa vad gör man inte för sina äskade telningar.

Vingårdsnytt! Ja den "stora" nyheten är väl att inget har hänt. Några papper finns hos town council och säljarna väntar således på att de skall komma tillbaka. Erfarna portugalköpare/resenärer säger att det kan dröja då byråkratin är fruktansvärd. Efter papprena kommit tillbaka från town council skall vår advokat ha dem och börja snickra på kontraktet. Håll tummarna go vänner så det inte dröjer allt för länge.


Isag skiner solen och fåglarna kvittrar. Kan det bli mycket bättre?

Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar