Google+ Badge

torsdag 4 april 2013

Tomar

Vi har nu varit 2 nätter i Tomar och bott på Annelie och Hasses nystartade B&B. Som gäst får du sovrum, vardagsrum, badrum, fullt utrustat kök och badrum. Till det ingår också en inglasad veranda. Där har vi suttit och ätit frukost samt druckit ett glas vin eller två. Senare har de planer på att bygga någon form av uteplats och kanske tom. utomhuspool.

I kylskåpet och i de andra skåpen fanns rikligt med frukostmat av alla de slag och för alla smaker. Böcker och DVD-filmer fanns det också. Det fanns med andra ord allt man behövde för en vistelse i Tomar med omnejd.

Vi har trivts jätebra här och Annelie och Hasse har varit de bästa värdar man kan tänka sig. Sedan att Otto, bushunden, tog sig in första morgonen och väckte oss med varsin kyss. (Ett tag kände jag mig som Törnrosa) är smällar man får ta. Speciellt när vi glömt stänga dörren till verandan. Att sedan bandithunden Otto också lyckades tjuva en ost- och marmeladmacka, får vi också skylla på oss själva. Återigen glömd stängd dörr.

Annars har Tomar visat sig nätvänner som nu har blivit riktigt goda vänner irl. Vi hoppas få återkomma snart.
Tomar var en jättefin stad med gamla kvarter och en riddarborg av sällan skådat slag. Återkommer med mer info och foton snart.

Nu drar vi till Obidos/Caldas da Rainha för visning. Ojojoj vad spännade. Där kommer vi övernatta en natt innan vi åker hem.

Bråttom iväg nu.

Åse

1 kommentar:

  1. Det var jättekul att ha er här, saknar er redan :-)
    /Annelie med anhang

    SvaraRadera