Google+ Badge

söndag 14 april 2013

Lägga bud

Hej alla
Nu har vi nog (?) grunnat färdigt. Vi kommer åka ner igen och titta på vingården en gång till samt ta dit en besiktningsman/kvinna. Om vi fortfarande är lika begeistrade kommer vi lägga ett bud. Nu får vi bara hålla tummarna så det inte hinner bli sålt till dess.

Planen är att se om vi kan byta flygbiljetterna till Singapore och Malaysia 19/6 och förhoppningsvis få pengarna tillbaka eller näst bäst byta till biljetter till Lissabon. Får vi pengarna tillbaka kommer vi bila ner till Portugal samma period som vi tänkt vara borta om vi åkt till Singapore dvs ca 20 dagar. Det är lång väg ner men det kan vara bra att ha prövat på det utan hundar en gång innan man ger sig på det.

Lasse ringer KLM imorgon och tjatar på dem. Håll tummarna! Anledningen till att vi beslutat oss för att ställa in Singapore är att vi hellre åker ner och tittar på vingården igen och den dyra resan anser vi oss inte ha råd med om vi skall slå till.

Dagen har varit skön även om det börjat regna nu ikväll. Jag har varit i stallet och Lasse har gjort färdigt bastun. Långpromenad med hundarna har vi också hunnit med samt dammsugning. Lasse var snäll och bytte däck på min bil. Sommardäcken var väldigt slitna så de måste bytas ut. Alla dessa utgifter puh.

Imorgon väntar stallet samt, om det inte regnar, bilstädning. Alltid lika roligt. NOT! Sedan på onsdag bär det iväg till Alicante som verkar ha värmebölja när vi är där. Det skall bli väldigt spännande att se hundhemmet och alla hundarna. Fast svårt också kanske.

Vågen stod på -4.5 kg så jag är nere på samma som innan jag åkte till Lissabon. Bra va?

Åse

3 kommentarer:

 1. Hej !
  Så spännande att följa era funderingar och tankar i detta ( trots att vi inte känner varandra ) :) . Hoppas allt nu går som ni önskar och lycka till !
  Inger

  SvaraRadera
 2. Spännande! tror inte det blir sålt i första taget så ni borde hinna... Håller tummar och tassar.
  Glöm inte datorn när du far till Spanien. är nyfiken :-)
  Ha det så gott
  /Annelie

  SvaraRadera
 3. Hej
  Ja det är så spännande så vi blir alldeles killiga i magen. Det känns också gott att vi har bestämt oss. Ja vi måste visserligen ner igen och titta på det en gång till, och ta dit besiktningsman osv. Men efter det så.....
  Åse

  SvaraRadera