söndag 21 april 2013

medicin och bakelser

Efter palmträdgården var vi varma och trötta igen och skulle leta upp ett café och ta något litet sött till. När vi varit inne på ett tiotal caféer där det enda söta bestod av plastförpackade croisanter ledsnade vi totalt. Vi bestämde oss för att gå hem och vila lite innan vi skulle gå ut och äta middag.

Då springer vi på ett riktigt bakelsecafé. Alla goda föresatser försvann som en fjärt i ett grishus. Det blev två små bakelser som var fantastiskt goda och de försvann i ett nafs. Nu kunde vi inte äta någon middag för nu var vi för mätta. Vi fick gå hem och ta ett glas vin istället. Ganska nöjda ändå.

På vägen hem hittade vi ett apotek som öppnat efter siestan och jag kunde få ut min efterlängtade medicin. Det blev att gå hem och ta några. Jag hade missat morgondosen men det var inget att göra något åt.

Hemma drack vi vin och pratade med Isabel som skulle hämta oss för att ta oss till hundhägnet i LÀltet och till ett hundhotell där vi skulle träffa några hundar som inte fått plats på hägnet.

Vi gick och lade oss efter en händelserik dag.

Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar